Информация за trendo клиенти

Информация за trendo клиенти!

Тази платформа партньорска програма към trendo.bg чрез която може да пазарувате свободно.

 1. Връзки  

  Произведено с в Пловдив. 2013-2016.
  100% български проект.

  support@trendo.bg

  0892 41 00 08

 2. Връщане на продукт – Може да върнете всеки продукт в рамките на 14 дни. След като получим продуктите, вие ще получите сумата, която сте заплатили за тях.
  Как става?
  • Избирате поръчка и продукти
  • Изпращате продуктите
  • Trendo.bg получава продуктите
  • Получавате парите си
 3. ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ 
 4. Продавайте в Trendo Публикувайте вашите продукти в Trendo.bg чрез помощта на нашия технически екип!Всеки ден Trendo.bg се посещава от 20 хил. уникални потребители, което го прави един от най-посещаваните сайтове в сектора. Ще получите известие веднага щом клиент закупи ваш продукт. Trendo.bg ще се погрижи за доставката на продукта от вас до клиентаПечалбата от продажбите се изплаща автоматично всяка седмица по банков път.
 5. Работа в Trendo  – Трендо.бг е онлайн магазин, който стартира през 2013 г. Целта на магазина е да предложи огромно разнообразие от модни продукти за малки и големи, за дома или офиса. Всеки ден публикуваме за кратък период от време нови колекции с подбрани маркови продукти с отстъпки до 80%. Към момента наличните продуктите в сайта са над 13500 от 1100 марки в 370 различни категории, което ни прави един от най-разнообразите онлайн магазини за модни стоки в България.През 2014 г. Трендо.бг стана част от „Нетинфо”, най-голямата дигитална медийна компания в България, която достига до 75% от интернет потребителите в страната и е лидер на пазара от 16 години.
 6. Общи условия за ползване на интернет сайта Trendo